About myself

My photo
Don't mess up with me.SPM victim 2013.Life is torturing.

Pembaca Setia :)

My Blog

Daisypath Vacation tickers

Duit Tabung.

Wednesday, March 30, 2011

Memory Forever.

not in the mood to study.fikiran tgh serabut.tapi bila tgk gambar2 ni hati aq terubat.
byk sgt memori yg tersingkap.ni time kitaorg buat research psl kerja kursus sej.kitaorg buat kat masjid.:)
team's members: me,syah,anis,fah,trah,mc wan aka abah,wan,kimie,ipe,ekal,aliff.
then after da siap igtkan nx balik rumah terus pakai keta anis,tup2 dorang ajak pegi mall.naik bas plak tu!!!
mula2 tu berat hati jgak tapi last2 pegi la jgak,tau x nx tunggu bas tu punya la lama giler.dekat 1 jam.then kitaorg org pon jalan kaki adla dlm 2km cari bas ..tapi x jumpa2 jgak..geng2 perempuan sume nx nangis.tapi yg laki2 cool je memanjang,,,tup2 kitaorg decide pegi mall pakai teksi..Alhamdullilah..teksi sampai cepat.
3 teksi tu mengiringi kami..haha..suka sgt...pas2 kat mall tu pegi mkn2 then solat zuhur.pas2 aku,anis,fah,trah,aliff n mc wan decide nx balik...sbb ujan lebat sgt.nasibla mak fah tu baik ambik kitaorg..yg 3 org lagi tu kami tinggal..sibuk sgt nx main snooker.:P
byk sgt experience kitaorg dpt ary tu...naik teksi la n first time kuar jln2 without family!!yihaaaaaaaaaaaaa.
mmg pecah rekod laaa.

-masjid yg kitaorg pegi-

-bff forever-

-menunggu kimie yg terlalu lewat-jenuh-

-sesi menemuramah bermula-

-kami dpt masuk bilik khas utk raja-wuhuu!

-kebetulan ad org kawin-

seronok sgt ary tu..mcm2 dpt.bilal tu pown sporting,anyway thanks semua yg dah terlibat..


2 comments:

  1. haaaa...berigak..
    inspirasi dr bku nota rah tulih...
    hahahah

    ReplyDelete

Baca je?ala..komen la sikit.