About myself

My photo
Don't mess up with me.SPM victim 2013.Life is torturing.

Pembaca Setia :)

My Blog

Daisypath Vacation tickers

Duit Tabung.

Monday, August 29, 2011

Selamat Hari Raya Everyone =D

Assalamualaikkum to all muslims.Akhirnya cukup jgak kita berpuasa selama sebulan,Alhamdullilah.

Sepanjang Ramadhan banyak jgak kenangan pahit dan manis berlaku.Biasalah,dugaan.
Alhamdullilah jgak hari Khamis last week ad majlis khatam Quran kat sek.Lega rasa.:)


Talking about raya,ok now dah pukul 4.27 pm but baju raya tukang jahit masih belum siapkan.Stress rasanya dahla sahsah x sempat jahit manik.asdfghjkl betoi! baju tu dhla kain plain plus baju tu baju tema family ak nak pakai esok.Kalau korang stress jgak hentuk kepala kat dinding mcm ak !! sabar jelaaaa.;p

Raya korang tahun ni biskut cap beli ke cap tangan? Aku seperti biasa cap beli.Lambat lagi kalau ak ngan mak ak pandai buat biskut raya.We're not interesting at all.But tadi aku buat popia handmade punya,aku sendiri buat tau !! Mama suruh pekkan kasi kat sedara mara dia :)

Damn,raya tahun ni tak best lansung.Dahla cikgu kasi hadiah keje sek berlambak then sume makpak sedara sepupupapat beraya kat Johor !! Mana aciiiii..family ak raya sorangsorang kat cni.Esok schedulenya pagi solat raya then pergi kubur , raya kat rumah sedaramara mama , balik rumah , makan and tidoooo ! Besh kan?:):)

Ingat NI !!!
**yg ni serius ak tak tau sape tulis,masuk je dlm kelas after majlis khatam Quran ad sorang mamat tulis benda ni utk ak...Arghh !! sweet sgt la tu.Menyampah aku..tgkla Ahad ni mmg kena mamat yg ak syak tu !!;p

Ok,Papai !!♥♥















1 comment:

  1. baju raya rak siap? erk..

    selamat hari raya :0

    ReplyDelete

Baca je?ala..komen la sikit.