About myself

My photo
Don't mess up with me.SPM victim 2013.Life is torturing.

Pembaca Setia :)

My Blog

Daisypath Vacation tickers

Duit Tabung.

Sunday, February 20, 2011

Wat a GRR~

eII aku menyampah,rasa nx sepak,rasa nx sembur je seseorang dlm kelas aq nih..
really!!! 3IR grr..kdg2 tu rasa suka kdg2 rasa mcm nx kasi penyepak.
aku mls nx citer details psl tu..but aku mmg sakit haty ngan mamat poyo ni.
apa dia ingat dia tu bagusss sangat??!:P
dulu time 2 IR walaupon the boys mmg la teramat la jgak nakalnya,menyakitkan hati .
tapi yg bagusnya dorang x penah KECEK HUDOHH..menyumpah seranah org,memberi gelaran n so on wateva...itu bukan budaya 2 IR.
but now!!!grr...so the geram.
dah tahu tu salah dia aku yg tolong nasihat ni plak yg kena.
dahla buat salah !!
really i miss 2IR..the boys..the girls.
mimi yg setia mengurut bahuku time aku lenguh(kaki buli jgak)
mazidah yg selalu dgn ayat2 jiwangnya. 
mujahid dgn perangai gong
Syairazi dgn ceramah ntah pape..HAHA !!
Aiman n Hafiz yg mmg selalu lambat byr duit kelas.
(selalu kena blubbering dgn aku)
haikal yg kita org selalu gelar k******..haha
tapi nx buat camne..
let bygones remains bygones
lelaki kan terkenal ngn EGOnya so let it be..
ala..
aku tau sgt dia sebenarnya nx tutup rasa bersalah dia tuh..
so..mls nx cari psl..KUT KAU LA LABU!!!!


4 comments:

  1. x dop pon nmo tirah !
    huh...laen kali buh nmo tirah neyh...hahah

    ReplyDelete
  2. ala..kita kan sekelas lagi dis year.rilex la.

    ReplyDelete

Baca je?ala..komen la sikit.