About myself

My photo
Don't mess up with me.SPM victim 2013.Life is torturing.

Pembaca Setia :)

My Blog

Daisypath Vacation tickers

Duit Tabung.

Friday, February 18, 2011

Saya Tak Tahu Nx Cakap Ape.

 ...~...Assalamualaikkum...~....


Actually aku sedih sgt2..tak tahula kenapa.
now,aku rasa aku makin jauh dgn kwn2 aku..
seems like semua org da jumpa kawan2 lain..
kwn2 yg lain yg sememangnya rapat ngan dorang.
aku bukan jeles!!!!tapi KECEWA
aq mmg la  xkesah ngan sape pon dorang nx kawan..tapi ye geng kami mmg x rapat mcm form 2 dulu...da x mesra.semua org membawa haluan masing2..
jgnla mcm tu!!!!
kenapa boleh jadi mcm ni?
urghh~
aq pown tak tahu nx buat camne.?
NO IDEA.
x pela..mungkin dorang rasa dorang lebih serasi dgn kawan baru dorang tu..
and i wanna saya..
congratzz 4 ur new BESTFRIEND .
n mungkin lagu ni pown da xde gunanya buat aq.
bye!!maybe kita ditakdirkan utk jadi kawan biasa je..
I hope all of u will get 9A's in PMR..
do it ur best!!!I alwayzz pray for u..



3 comments:

  1. sedih jgak dia.jom la kita meratapi same2..

    ReplyDelete
  2. jom !
    meratapi tu x baek la...
    nangis tu baek !
    hahahah
    esop kte nangis sama2

    ReplyDelete

Baca je?ala..komen la sikit.